Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، پرچم آبی اتحادیه اروپا به جای پرچم فرانسه در شب سال نوی میلادی برای گرامیداشت آغاز ریاست دوره ای فرانسه بر شورای این اتحادیه برافراشته شد.

فرانسه از روز گذشته(آغاز سال میلادی ۲۰۲۲) رسما ریاست دوره ای شورای اتحادیه اروپا را برعهده گرفت به مدت شش ماه عهده دار این مسئولیت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.

طاق پیروزی یا طاق نصرت پاریس و دیگر بناهای تاریخی همچون برج ایفل و پانتئون (آرامگاه مشاهیر فرانسه) با نورهای آبی رنگ به نشانه ریاست فرانسه بر شورای اتحادیه اروپا مزین شدند.

اما رقبای راستگرای مکرون در انتخابات ریاست جمهوری پیش روی این کشور که قرار است در بهار 2022 برگزار شود، برداشتن پرچم سه رنگ فرانسه را بی حرمتی به میراث فرانسه و کهنه سربازان این کشور دانستند.

والری پکرس نامزد محافظه کار فرانسه که طبق نظرسنجی ها، رقیب اصلی مکرون در انتخابات پیشرو است، در توئیتی نوشت: «ریاست بر شورای اتحادیه اروپا آری، پاک کردن هویت فرانسه خیر!»

وی از مکرون خواست پرچم فرانسه را به جای اول خود بازگرداند و افزود: ما آن را مدیون سربازانمان هستیم که خونشان را برای آن ریختند.

مارین لوپن نامزد راست افراطی فرانسه برداشتن پرچم اتحادیه اروپا را یک پیروزی بزرگ میهنی خواند و در توئیتی ادعا کرد که یک بسیج گسترده، مکرون را مجبور به عقب نشینی کرد.

ریاست دوره‌ای فرانسه بر شورای اتحادیه روپا از ۱ ژانویه (۱۱ دی ماه) رسما آغاز شد. پاریس سه محور «احیا»، «قدرت» و «تعلق» را به عنوان اولویت‌های برنامه خود در این دوره که ۶ ماه نخست سال ۲۰۲۲ را در برمی‌گیرد، عنوان کرده است که هر یک این کشور را با چالش‌های مهم مواجه می‌کند.

الیزه در ۹ دسامبر (۱۸ آذر) مساله ریاست دوره ای و شش ماهه فرانسه بر شورای اتحادیه اروپا را رسما اعلام کرد و امانوئل مکرون در جمله ای خلاصه اهداف این دوره را چنین بیان کرد: ما از اروپایی که همکاری هایش به درون مرزهایمان محدود بود به سمت اروپایی قدرتمند در دنیا، مستقل، آزاد در انتخاب و حاکم بر سرنوشت خویش، خواهیم رفت.

برچسب‌ها فرانسه اتحادیه اروپا امانوئل مکرون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه اتحادیه اروپا امانوئل مکرون فرانسه اتحادیه اروپا امانوئل مکرون شورای اتحادیه اروپا بر شورای اتحادیه فرانسه بر شورای ریاست دوره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۹۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!

در ماه سپتامبر، کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به صراحت اعلام کرد که ورزشکاران در پاریس می‌توانند به راحتی علاوه بر کشورشان، نماینده ایمان خود هم باشند. 

سخنگوی این کمیته به خبرگزاری رویترز گفت: «در دهکده المپیک، قوانین کمیته بین‌المللی المپیک اعمال خواهد شد و هیچ محدودیتی برای داشتن حجاب یا هر لباس مذهبی و فرهنگی دیگری وجود ندارد.»

اما به تیم فرانسه چیز دیگری گفته شده است.

در ماه مارس، از پوستر رسمی بازی‌ها که شامل مکان‌های دیدنی پاریس است که در کنار هم قرار گرفته و یک استادیوم را تشکیل داده‌اند، رونمایی شد.

طراح پوستر، با حذف صلیب طلایی بالای هتل اینوالیدس، به بحث‌هایی پیرامون میزان پایبندی این بازی‌ها، که برای مالیات دهندگان فرانسوی چندین میلیارد یورو هزینه دارد، به اصول لائیسیته دامن زد.

جمهوری فرانسه تا حدی بر اساس رد مذهب کاتولیک بنا شده است و هر زمان که بحث دین مطرح می‌شود، احساس خطر می‌کند. ترس شدیدی به خصوص در میان نسل‌های قدیمی‌تر نسبت به اعمال نفوذ دین در جامعه و دولت وجود دارد.

این بحث در حوزه‌هایی مانند آموزش و پرورش و ورزش که تفاوت‌های جمعیتی بارزتر است، بیشتر مطرح می‌شود.

در طول ماه رمضان سال گذشته، فدراسیون فوتبال فرانسه (FFF) در حکمی به داوران اعلام کرد تا مسابقات را برای افطار بازیکنان مسلمان متوقف نکنند. زیرا این حرکت بی‌احترامی به مفاد اساسنامه FFF است.

در ماه رمضان امسال، FFF تأیید کرد که زمان غذا خوردن و تمرین‌ها را به خاطر بازیکنان مسلمان تغییر نمی‌دهد و از روزه گرفتن آنها در اردوی تیم‌های ملی رده‌ّهای سنی مختلف، از جمله بزرگسالان جلوگیری می‌کند. 

حتی در مسابقات محلی سطح پایین، بازیکنان مسلمان زن معمولاً از پوشیدن حجاب منع می‌شوند، زیرا لیگ‌ها توسط نهادهای عمومی سازماندهی و اداره می‌شوند. کلاهک‌های محافظ نیز به‌عنوان راه حلی که برخی از بازیکنان تلاش کرده‌اند از آن استفاده کنند، توسط برخی داوران ناسازگار با قوانین تلقی شده است.

کاربرد لائیسیته در ورزش‌های پایه باعث ترک ورزش قبل از رسیدن به مرحله حرفه‌ای برای برخی ورزشکاران باحجاب شده است.

اما تابستان امسال آن‌ها با دو راهی جدی‌تری مواجه هستند، انتخاب بین پوشیدن لباس تیم ملی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس و حفظ ایمان شخصی. 

دیگر خبرها

  • آتش اعتراضات به المپیک در فرانسه
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • حلقه‌های المپیک در پاریس به آتش کشیده شد!
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • سرکوب معترضان حامی فلسطین در فرانسه + فیلم
  • سرکوب معترضان حامی فلسطین در فرانسه
  • آیزنکوت: اسموتریچ و بن غفیر تهدیدی برای امنیت اسرائیل هستند
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • بازداشت ژرار دوپاردیو به اتهام تجاوز جنسی/حمایت مکرون فایده‌ای نداشت
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس